Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un an de zbor în escadrila cerului…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A trecut un an… De prisos ar fi azi orice poveste despre suferință, aducere aminte sau despre sentimentele care ne-au încercat în acest răstimp. Tăcerile noastre sunt grăitoare precum aripile de plumb cu care zburăm prin încercările destinului. Dragostea celor rămași e grăitoare mai ales că a fost în ultimul an unicul punct de sprijin, unica rază de lumină în mijlocul celei mai negre și mai triste nopți din viața noastră. Pentru asta le mulțumim dincolo de cuvinte.

Capitan Moldovan RazvanAzi ne reamintim de Răzvan Moldovan, cel care a trăit demn privindu-și destinul cu ochi de pilot și suflet de copil. Răzvan rămâne pentru eternitate eroul animat de crezul profund că merităm un cer albastru deasupra noastră chiar dacă trăim grăbit și superficial. În dragoste, în profesie, în relațiile de prietenie a mers mereu până la capăt, fără compromisuri, fără jumătăți de măsură, sacrificându-se în numele unui principiu. După un an de la evenimentul care ne-a schimbat fundamental viețile, eroul Răzvan Moldovan rămâne viu prin lecția de viață pe care a predat-o discret și puternic atâta vreme cât a trăit.

Eroul Răzvan Moldovan rămâne viu prin adevărul la care nu a renunțat niciodată li prin dragostea necondiționată cu care ne-a înconjurat în fiecare moment al vieții sale. În numele acestor valori, îți mulțumim dincolo de timp, dragul nostru. La final, adevărul se revendică în numele unui mod de viață, veșnica noastră prețuire e totuși un timp prea scurt pentru dragostea din inimile noastre…

Opt persoane, printre care şi tânărul Răzvan Moldovan, de 29 de ani, din Alba Iulia, și-au pierdut viața în dimineaţa zilei de 21 noiembrie 2014, după ce un elicopter militar care a luat foc în aer s-a prăbușit lângă Stejăriș, la limita dintre Sibiu și Mureș. La bordul elicopterului tip Puma SOCAT aparținând Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii se aflau zece persoane, două supraviețuind. Căpitanul post-mortem, albaiulianul Răzvan Moldovan, împreună cu un pilot, doi mecanici, un inginer, cinci militari, se afla în misiune, urmând să participe la un exercițiu în Poligonul Cincu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea