Un altfel de „careu”: Mesajul online al directorului Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș” Alba Iulia la început de an școlar

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Directorul Școlii „Gimnaziale Vasile Goldiș”, Ramona Popa, a postat un mesaj pentru elevii care vor începe mâine orele de curs, având loc un „careu” virtual de început de școală.

„Dragii noștri elevi,

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

O curte scăldata în razele soarelui, o școală curată și primitoare, clase de curs dotate cu aparatură și mobilier nou, un personal auxiliar gata să vă ajute la nevoie dar, mai ales dascăli iubitori ce se vor bucura de universul copilăriei împreună cu voi, purtandu-va pe cărări nebatatorite, va așteaptă nerăbdători să scrieți o nouă filă din viața voastră de școlari.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Bucuria, joaca, sănătatea, înțelepciunea, grija și iubirea nemărginită ale celor ce vă înconjoară să vă coloreze noul an școlar.

Luni, 14 septembrie 2020, ȘCOALA GIMNAZIALĂ „VASILE GOLDIS” își va deschide porțile pentru voi”, a comunicat, pe pagina sa de socializare, Ramona Popa, directorul Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș” Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei