Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un adolescent din Alba Iulia, printre cei mai prolifici infractori minori din județ, a fost reținut de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un minor, despre care există suspiciunea că a furat un televizor. Minorul este cercetat în alte 6 dosare penale, pentru furturi

Potrivit IPJ Alba, “în data de 3 iulie 2014, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de N.A.R., un minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, despre care există suspiciunea că este autorul unui furt reclamat poliţiei în data de 29 iunie 2014.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în după amiaza zilei de 28 iunie, minorul a pătruns în pavilionul administrativ al stadionului din Alba Iulia şi a sustras un televizor LCD în valoare de 600 de lei.

N.A.R. mai este cercetat de către poliţiştii din Alba Iulia în alte 6 dosare penale, pentru comiterea de furturi iar în cursul zilei de azi, 4 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea