Un administrator de firmă din Sebeş ar fi delapidat aproape 1 milion de lei. Poliţia a intrat pe fir şi i-a dat mandat de reţinere

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un administrator de firmă din Sebeş ar fi delapidat aproape 1 milion de lei. Poliţia a intrat pe fir şi i-a dat mandat de reţinere

Poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor de natură economico – financiară l-au reţinut pe administratorul unei societăţi comerciale din Sebeş, care ar fi delapidat, din conturile firmei, aproape 1.000.000 de lei. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au percheziţionat locuinţa bărbatului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit IPJ Alba, la data de 25.10.2018, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, administrator al unei societăţi comerciale specializată în transportul de mărfuri, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 01.01.2017 – 12.03.2018, ar fi retras, din contul bancar al societăţii, suma de 926.549 lei, pe care ar fi folosit-o în interes personal.

În vederea obţinerii de probe, joi, 25 octombrie, poliţiştii au percheziţionat locuinţa bărbatului de unde au ridicat înscrisuri ce vor fi folosite la probarea activităţii sale infracţionale.

Urmează ca, în cursul zilei vineri, 26 octombrie, reţinutul să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Must de Jidvei