Umanitate și solidaritate pe timp de pandemie: O ferma de măgărițe din județul Alba donează o parte din încasări pentru pachete alimentare pentru vârstnicii din zonele izolate

Umanitate și solidaritate pe timp de pandemie: O ferma de măgărițe din județul Alba donează o parte din încasări pentru pachete alimentare pentru vârstnicii din zonele izolate

Tot mai multe persoane se alătură luptei împotriva coronavirusului și încearcă, fiecare cum poate, să vină în ajutorul celor mai vulnerabili în fața virusului. O astfel de inițiativă vine și de la ferma de măgărițe Equualact din Câmpeni.

Familia Stan a anunțat printr-o postare pe facebook că vor continua livrările de lapte în Alba Iulia, Cluj Napoca și Sibiu, iar o parte din venituri vor fi folosite pentru achiziționarea de alimente necesare vârstnicilor din zona Câmpeni care locuiesc în locuri greu accesibile. Cei de la femă se vor ocupa și de livrarea pachetelor, iar persoanele care vor să se alăture lor sunt bineveniți.

ELIT

”Să nu uităm de bătrâneii noștri! Deoarece avem clienți dragi care se bazează pe noi, dorim să vă aducem la cunoștință câteva informații:

Conform Ordonantei Militare 3/24/03.2020, art. 1 – h, i, suntem autorizați să continuăm livrarea laptelui de măgăriță Equualct în Alba Iulia, Cluj-Napoca și Sibiu.

Având în vedere situația actuală, considerăm momentul potrivit să vă anunțăm că vom dona o parte din veniturile provenite din vânzarea de lapte de măgăriță pentru achiziționarea alimentelor necesare vârstnicilor zonei Câmpeni.

Aceștia sunt localizați în zone greu accesibile. Prin urmare, noi vom efectua livrarea produselor la domiciliu, limitând expunerea lor la posibila contaminare cu COVID-19.

Dacă există persoane care doresc să ne sprijine inițiativa, vă rugăm să ne scrieți mesaj privat. O să încercăm să vă ținem la curent cu locațiile unde reușim să ajungem și bătrâneii pe care reușim să îi sprijinim.

Mulțumim că ne ajutați să fim mai buni pe zi ce trece!!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...