Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

UDMR îl susţine pentru postul de city manager al municipiului Aiud pe Kerekes Gheorghe Levente

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    UDMR Alba vă mulţumeşte tuturor celor care aţi votat candidaţii noştri la alegerile locale din 10 iunie. Am obţinut un rezultat chiar mai bun decât în anul 2008, în loc de 31 de consilieri locali avem acum 33. Suntem onoraţi pentru că ne-aţi acordat încrederea şi astfel am obţinut mult mai multe voturi la nivel judeţean decât la alegerile trecute. Comunitatea maghiară din judeţ a demonstrat că este unită şi ne consideră reprezentanţii lor legitimi în continuare. Dorim să mulţumim şi cetăţenilor de naţionalitate română pentru sprijinul acordat în multe localităţi. Ne bucură schimbarea de mentalitate, faptul că pentru dumneavoastră a contat mai mult OMUL, seriozitatea, cuvântul dat şi respectat decât naţionalitatea candidatului. Vom continua şi pe mai departe în aceeaşi direcţie. Pe plan local îi vom sprijini întotdeauna pe cei care vor să facă ceva util, necesar pentru comunitate, pe cei care vor să dezvolte localitatea lor. Pentru noi contează fiecare cetăţean al judeţului.
Cât priveşte negocierile privind conducerea Primăriei Aiud, doresc să fac următoarea precizare: vom sprijini alegerea în funcţia de viceprimar a domnului Liviu Rusu, pentru că aşa prevede protocolul USL şi acest lucru nu poate fi schimbat. Funcţia de city manager care ne va reveni va fi ocupat de dl. Kerekes Gheorghe Levente, un om care, deşi are doar 38 de ani, a demonstrat deja în viaţa personală că este capabil şi serios. Eu  nu am avut deloc intenţia să ocup acest post sau cel de viceprimar. Am fost doar candidat la funcţia de primar. A venit timpul să acordăm credit celor mai tineri, unor oameni noi.
Kovats Krisztian,
preşedintele UDMR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș Vineri dimineața, 24 mai, în jurul orei 05:30 un accident rutier s-a produs pe autostrada A10, în zona Alba Iulia Sud, sensul Aiud-Sebeș. Persoanele implicate nu au fost grav rănite. Citește și: VIDEO | INCENDIU de proporții în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea