Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UDMR îl susţine pentru postul de city manager al municipiului Aiud pe Kerekes Gheorghe Levente

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    UDMR Alba vă mulţumeşte tuturor celor care aţi votat candidaţii noştri la alegerile locale din 10 iunie. Am obţinut un rezultat chiar mai bun decât în anul 2008, în loc de 31 de consilieri locali avem acum 33. Suntem onoraţi pentru că ne-aţi acordat încrederea şi astfel am obţinut mult mai multe voturi la nivel judeţean decât la alegerile trecute. Comunitatea maghiară din judeţ a demonstrat că este unită şi ne consideră reprezentanţii lor legitimi în continuare. Dorim să mulţumim şi cetăţenilor de naţionalitate română pentru sprijinul acordat în multe localităţi. Ne bucură schimbarea de mentalitate, faptul că pentru dumneavoastră a contat mai mult OMUL, seriozitatea, cuvântul dat şi respectat decât naţionalitatea candidatului. Vom continua şi pe mai departe în aceeaşi direcţie. Pe plan local îi vom sprijini întotdeauna pe cei care vor să facă ceva util, necesar pentru comunitate, pe cei care vor să dezvolte localitatea lor. Pentru noi contează fiecare cetăţean al judeţului.
Cât priveşte negocierile privind conducerea Primăriei Aiud, doresc să fac următoarea precizare: vom sprijini alegerea în funcţia de viceprimar a domnului Liviu Rusu, pentru că aşa prevede protocolul USL şi acest lucru nu poate fi schimbat. Funcţia de city manager care ne va reveni va fi ocupat de dl. Kerekes Gheorghe Levente, un om care, deşi are doar 38 de ani, a demonstrat deja în viaţa personală că este capabil şi serios. Eu  nu am avut deloc intenţia să ocup acest post sau cel de viceprimar. Am fost doar candidat la funcţia de primar. A venit timpul să acordăm credit celor mai tineri, unor oameni noi.
Kovats Krisztian,
preşedintele UDMR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea