Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Tu ce rochie de seara imbraci de Sarbatori?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu lasati niciodata pe ultima suta de metri alegerea tinutei pentru Sarbatorile de iarna, pentru ca s-ar putea sa nu mai gasiti mare lucru pe gustul dumneavoastra, sa intrati in panica si sa cumparati orice se nimereste. Cu cat se apropie Sarbatorile de iarna, o intrebare framanta mintea tuturor femeilor: „Dar eu cu ce rochie ma imbrac?”. Culori vii sau sobre, eleganta sau comoda, clasic sau modern? Posibilitatile de a alege sunt extrem de variate, iar Sarbatorile sunt in fiecare an o ocazie de a scoate din dulap tinuta dumneavoastra cea mai eleganta sau, de ce nu, sa va rasfatati si sa dati o raita prin magazine pentru a alege o rochie noua, in concordanta cu ultimele tendinte ale modei.

Pentru a straluci in serile de sarbatoare nu este nevoie intotdeauna de mari sacrificii, sunt oferte pentru toate gusturile si depinde doar de dumneavoastra cati bani doriti sa cheltuiti pentru rochia pe care o veti imbraca la petrecere. Nu uitati insa un lucru. Nu veti petrece sarbatorile la Curtea Angliei si nici nu veti merge pe covorul rosu, asa incat ar fi recomandat sa fiti chibzuite si sa va ganditi si la partea financiara, pentru ca sunt magazine, in special cele online, unde puteti gasi rochii de seara minunate, de o calitate impecabila, dar la preturi de bun simt.

Rochiile retro, o alegere potrivita

 Rochiile care sunt considerate de stilisti ca fiind la moda si adecvate pentru petrecerile de sfarsit de an sunt cele in stilul anilor ’50, stilul retro fiind in mare voga anul acesta. Puteti alege o rochie mulata pe trup in partea de sus, vaporoasa in partea de jos, cu lungimea exact sub genunchi, sau chiar o rochie foarte scurta, pe care sa o asortati cu o bijuterie supradimensionata.

Daca sunteti o fana declarata a rochiei negre, trebuie sa stiti ca aceasta a fost si va ramane mereu un simbol al elegantei feminine si alegerea ei pentru zilele festive speciale este cat se poate de potrivita. Combinarea ei cu un accesoriu discret, dar pretios, va face cu siguranta sa fiti remarcata dintre toate reprezentantele sexului frumos, mai ales daca optati si pentru manusi pana la cot, in cazul in care petrecerea are loc intr-un local cu pretentii.

 Daca sunteti o femeie tanara, plina de viata si energie sau daca doar va simtiti in acest fel, nu uitati ca puteti opta si pentru o rochie de seara lunga, in culori vii si puternice, destinata in mod special petrecerilor pline de glam, specifice sfarsitului de an, dar pe care, ca si Kate Middleton, ducesa de Cambridge, o mai puteti purta si cu alte ocazii fericite.

Rochiile cu paietele, ideale pentru tinutele festive

 Rochiile cu paiete constituie o alegere deosebita pentru ocaziile speciale, si cand este mai adecvat sa purtati o rochie de seara stralucitoare, decat intre Craciun si Anul Nou, cand petrecerile se tin lant si dorinta fiecarei doamne este sa iasa in evidenta prin tinutele pe care le poarta?

 Sfarsitul de an este momentul ideal pentru a scoate din dulap rochiile cu paiete sau sa va cumparati o astfel de tinuta, pentru ca nu orice ocazie este potrivita pentru alegerea unei astfel de rochii. Cu putina atentie, hainele cu paiete pot fi asortate cu aproape orice. Daca sunteti invitata la o receptie, la o petrecere precum cea de Revelion sau doriti sa straluciti la un eveniment anume, paietele sunt alegerea cea mai potrivita. Exista persoane care nu agreeaza paietele si sustin ca acestea au fost adesea sinonime cu excesul. Nimic mai gresit! Moda acestui an a adus in prim-plan gustul si eleganta trecutului, mai ales prin folosirea aplicatiilor pretioase din paiete.

 Pentru ocaziile speciale, o rochie acoperita cu paiete negre, aurii sau argintii sau chiar colorate (rosu aprins, bleu sau albastru cobalt, dar si alte culori preferate de dumneavoastra) este o alegere de mare clasa. Modele de rochii cu paiete pot fi gasite pentru toate gusturile: lungi sau scurte, ample sau mulate pe corp, subtiri, dintr-o singura culoare sau din combinatii de tonuri. Oricare ar fi rochia de seara aleasa, nu uitati ca trebuie obligatoriu purtata cu o pereche de pantofi cu tocul inalt extrem de eleganti. Daca apreciati ca o tinuta acoperita de paiete este prea extravaganta pentru dumneavoastra, puteti opta pentru un accesoriu realizat in acest fel. O curea, o esarfa sau o geanta plic acoperite cu paiete sunt ideale pentru tinutele festive. Combinatiile ce pot fi realizate sunt numeroase si fiecare este liber sa dea frau liber creativitatii, imaginatiei de a-si alege hainele in functie de personalitate si de starea de spirit.

 Sursa: Alisia Store

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea