Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trupa ”Maria” din Sebeș a ridicat sala în picioare la ”Românii au talent”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Trupa ”Maria” din Sebeș, formată din șapte tineri din aceeași familie, a reușit să impresioneze o sală întreagă la Românii au Talent. Aceștia au cântat o piesă emoționantă – „I Can’t Help Myself” de la Kelly Family și merg mai departe, primind trei de ”da” și felicitări din partea juriului.

Noi suntem trupa Maria din Sebeș. Am avut o soră care a murit și am zis că ea e acolo cu noi și ne va susține. Noi suntem opt frați și aici suntem șapte. Fratele nostru nu e cu noi acum, dar el este fondatorul nostru. Fără muzică nu avem viață și facem muzică pentru că tuturor ne place. Acesta e talentul nostru. Cel mai mult ne dorim să ne spună că mergem mai departe„, au spus tinerii înainte de a urca pe scena.

Ne-ați transmis legătura dintre voi care este foarte puternică. Voi ați reușit să-mi aduceți pielea de găina. Vă mulțumesc că ați venit la Românii au Talent„, a spus Andra la finalul melodiei.

Toți meritați felicitări„, a spus Andi.

Sunteți o familie foarte frumoasă și fiecare are rolul lui bine stabilit. Întreaga energie pe care ați creat-o pe scena, momentul, a fost foarte frumos„, a spus, la rândul său, Mihai Petre.

Puteți să-i vedeți pe frații din Sebeș și aici: http://romaniiautalent.protv.ro/video/trupa-maria.html

Sursa: wowbiz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Transport public nepoluant, la Sebeș: A fost semnat contractul de furnizare pentru primele 9 autobuze electrice și stații de încărcare lentă și rapidă. Investiție de peste 19 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transport public nepoluant, la Sebeș: A fost semnat contractul de furnizare pentru primele 9 autobuze electrice și stații de încărcare lentă și rapidă. Investiție de peste 19 milioane lei Primăria Sebeș a contractat primele nouă autobuze electrice, nouă stații de încărcare lentă și alte trei stații de încărcare rapidă. Valoarea investiției, finanțată prin PNRR, este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea