Tronsonul de autostradă Deva-Oraștie, inaugurat în această lună. Pentru Orăștie–Sibiu mai avem de așteptat minim 2 ani

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Tronsonul de autostradă Deva-Oraștie urmează să fie inaugurat în cursul aceastei luni, a declarat duminică în cadrul unei emisiuni TV, ministrul Marilor Proiecte de Interes National, Dan Șova. Acesta a precizat că în anul 2013 vor fi inaugurați 142 de kilometri de autostradă, prima inaugurare urmand sa aiba loc in cursul lunii mai, respectiv tronsonul Deva-Orăștie.

În ceea ce privește tronsonul Orăștie – Sibiu, Dan Șova a declarat, ceea ce ziarul Unirea vă prezenta în premieră în urmă cu o lună, respectiv faptul că din cauza unor probleme neprevăzute, alunecări de teren la lotul 3, termenul de finalizare a lucrărilor a fost amânat pe perioadă nedeterminată, respectiv 18 luni de la data la care se rezolvă  problemele tehnice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

“Avem, de exemplu, o problema foarte importanta pe Orastie – Sibiu, lotul 3, unde avem o alunecare de teren pe 6 kilometri. Sase kilometri de alunecare de teren. Din cauza unei solutii tehnice care a fost stabilita de la inceput – ca trebuia sa se faca tunel, oamenii nu au facut tunel si s-a crezut ca se poate face fara tunel -, uite ca s-a surpat terenul. Termenul pe care il avem este 18 luni de la data la care rezolvam aceasta problemă”, a  mai spus ministrul Dan Șova.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

foto Autostrada Oraștie -Sibiu, centura Sebeș

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

5 Comentarii

cum ? 12 mai 2013 at 20:58

Cand nu sti cum sa scri o stire, poti crea o diversiune teribila printre fraierii care te citesc. Uneori se dovedeste ca facultatile facute la seral sau la tara, sunt mai proaste ca orice. Nu totdeaua, numele face totul !

Status-Quo 12 mai 2013 at 23:22

Asta e! Astia suntem noi. Cel ptuin unii dintre noi.

Avem un ministru al marilor proiecte de infrastructura (”advocat” de profesie) care e mare ”spezialist” in autostrazi. ”Preten” cu Ponta.

Marele Adrian Nastase (…parintele PSD…) si al lui PSD cu guvernarea mult laudata le-a platit sute de milioane celor de la Bechtel sa face ce? Nimic. Mai nimic.

Ba nu! A luat Nastase spaga. Totusi, e ceva!

Un rahat de tara cu niste rahati de oameni condusi de niste hoti obraznici si hulpavi.

Cu complimente pentru nataraii care au votat USL!

acritura 13 mai 2013 at 11:57

s-a trezit dobitocul de status quo sa vorbeasca. Un neica nimeni, frustrat si retardat. Daca ne aducem bine aminte, solutia tehnica a pasajului in locul tunelului a fost luata in timpul lui Boc. Asta ca sa fie clar.
Si orice ar fi, mai hoti, aroganti, si incompetenti ca pedelistii marinarului betiv nu se gasesc, chiar daca Sova este un bou, exact ca si status quo.
Natarau este status quo, aceasta stropitoare de scuipat pe forumuri.

Status-Quo 13 mai 2013 at 13:29

Bai castravete murat,

Nu te-a invatat mamica ta ca nu-i frumos sa vorbesti urat cu oamenii pe care nu-i cunosti? Nici la gradinita nu te-au invatat?

Esti o biata cioara vopsita, adica, mai pe intelesul tau, acelasi guitator murdar la gura de r-a-h-a-t dar cu alt pseudonim.

Asculta bai oparitule votant de USL:
aia de care vorbesti tu au facut ce astia de acum nu-s in stare sa termine.
Astia de acum sunt tot aia dinainte (din 2000-2008) care n-au facut 1 km de autostrada in amarata asta de tara.

Au papat toti banutii pe pensii si pe ajutoare sociale pe care le-au dat, pe nemeritate, si unor ratardati ca tine.

Claudiu 14 mai 2013 at 23:14

Big like!

Comentariile sunt oprite