Rămâi conectat

Actualitate

Tribunalul Alba: Pedepse de 1 an și 4 luni închisoare cu suspendare pentru 6 inculpați dintr-un dosar de înșelăciune pe internet

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

decizie judecatorȘase tineri din Sibiu, Vâlcea și Olt au fost condamnați, luni, 7 aprilie, de Tribunalul Alba, la câte 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare condiționată, pentru înșelăciuni pe internet.

Constantinescu Mihai Alin, Mătuşescu Cristian, Nedelcu Mihai, Andrei Alexandru Marius, Gheorghe Petre Iulian, Stoica Iulian, tineri cu vârste între 23 și 32 de ani, au fost trimiși în judecată, alături de alți 5 inculpați.

Procurorii au stabilit că aceștia au înșelat zeci de persoane din străinătate prin postarea de anunțuri false pe un site de vânzări pe internet. Prejudiciul creat depășește 80.000 de euro.

În același dosar Tribunalul Alba i-a condamnat, în data de 20 ianuarie 2014, pe alți 3 inculpați: Vlăducu Costinel Alberto – la 2 ani de închisoare cu executare; Mîndrescu Viorel Cosmin şi Tudor Gheorghe Claudiu – 2 ani de închisoare cu suspendare.

Inculpații fac parte dintr-o grupare infracțională destructurată de DIICOT Alba în 2009, formată din 11 persoane. Ceilalți inculpați care își așteaptă sentința sunt: Nedelcu Mihai și Mehedinţu Constantin Adrian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea