Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tribunalul Alba: 32 de inculpați condamnați la pedepse între 2 și 12 ani închisoare pentru înșelăciuni cu mașini de cusut Singer

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Tribunalul Alba a fost pronunţată, în şedinţa publică din data de 13 octombrie a.c., sentinţa penală prin care 32 de inculpați, judecați pentru înșelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi uz de fals, au fost condamnaţi Ia pedepse cuprinse între 2 şi 12 ani închisoare (28 dintre aceștia vor executa detenție iar 4 au primit pedepse cu suspendare sub supraveghere).

Potrivit reprezentantului instanței, prin hotărârea pronunţată inculpaţii au fost obligaţi la despăgubiri civile în favoarea a aproximativ 180 părţi vătămate şi s-a dispus confiscarea de bunuri, bani şi arme.

Reamintim faptul că cei 32 de inculpați au fost acuzați că în perioada 2007-2008 au constituit o grupare infracţională organizată de mari dimensiuni pentru a obţine venituri ilicite prin înşelarea cetățenilor cu privire la achiziţionare de maşini de cusut marca „SINGER”. Gruparea a acţionat până în anul 2009 când în urma acţiunilor poliţieneşti de mare amploare gruparea a fost destructurată iar membrii mai importanţi au fost arestaţi.

S-a stabilit că au fost înşelate 1.748 persoane vătămate care au fost determinate să depună sume de bani în conturi deschise la diferite bănci, până la momentul destructurării grupării fiind efectuate depuneri în valoare de aproximativ 2.420.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea