Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tribunalul Alba: 13 și 15 ani de închisoare pentru bărbații care au violat și ucis o femeie de 80 de ani din Zlatna

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Infractori  004Tribunalul Alba i-a condamnat pe Stoica Sorin Ioan de 33 de ani și Mierea Raul Grigore de 28 de ani, ambii din Zlatna, la 13 respectiv 15 ani de închisoare pentru omor calificat. Aceștia au fost trimiși în judecată după ce, la începutul lunii iunie, au violat și ucis o bătrână din Zlatna.

Cadavrul femeii în vârstă de 80 de ani a fost descoperit, la data de 2 iunie a.c., de către un nepot care a anunțat poliția.

Potrivit IPJ Alba, “întrucât din primele cercetări desfăşurate de poliţişti s-a constatat pe cadavru urme de violenţă, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din ofițeri specialişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, (Serviciile de Investigații Criminale şi Criminalistic) şi ai Poliţiei oraşului Zlatna împreună cu medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Cu ocazia efectuării necropsiei cadavrului s-a stabilit faptul că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne, consecinţa unui traumatism toracic cu multiple fracturi costale şi leziuni în zona vulvo-rectală produse în urma unor raporturi sexuale vaginale şi anale.

”În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare s-a reușit identificarea şi reţinerea principalilor suspecţi de comiterea faptei, S. Sorin Ioan, de 33 de ani, din Zlatna şi M. Raul Grigore, de 28 de ani, din Zlatna, ambii cunoscuţi cu antecedente penale. În cursul cercetărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de 01/02.06.2013, după ce au consumat băuturi alcoolice la un local public din Zlatna cei doi suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei şi profitând de faptul că aceasta locuia singură, prin violenţă, au întreţinut raporturi sexuale normale şi anale cu ea, aplicându-i totodată mai multe lovituri care i-au produs leziuni grave care au condus la deces”, au precizat polițiștii.

Sentința pronunțată de magistrații de la Tribunalul Alba nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs care se va judeca la Curtea de apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea