Rămâi conectat

Actualitate

Trenurile-navetă pentru elevii care învață în alte localități, reintroduse din 14 septembrie: Ce acte sunt necesare pentru decontarea cheltuielilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

FR Călători anunță faptul că, din 14 septembrie, vor fi repuse în circulație trenurile navetă, pentru elevii care sunt nevoiți să facă naveta între localitatea unde învață și cea de domiciliu.

În acest context, compania feroviară amintește obligația purtării măștii, pe durata călătoriei, și încurajează elevii să își achziționeze bilete din timp, pentru a putea să gestioneze numărul de trenuri necesare pentru efectuarea călătoriilor.În plus, CFR a stabilit și o listă cu rutele pe care vor fi reintroduse trenuri, din 14 septembrie, pentru a facilita naveta elevilor cu domiciliul în alt oraș decât locul unde învață.

De asemenea, cum menționam și mai sus, CFR recomandă achiziționarea biletelor din timp, pentru a putea să gestioneze mai bine capacitatea de transport necesar.

Vestea bună, pentru elevi, e că ei pot obține decontarea cheltuielilor pe care le au cu naveta, pentru transportul cu trenul. Mai multe informații despre actele necesare pentru decontare pot fi găsite aici.

În final, CFR le reamintește călătorilor că este obligatorie purtarea măștii, pe toată durata călătoriei. De asmenea, masca trebuie purtată și în zonele de așteptare, cum sunt stațiile de cale ferată, peroanele sau sălile de așteptare.

Sursa : avocatnet.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea