Rămâi conectat

Actualitate

Trei tineri teribiliști din Alba riscă să ajungă la închisoare pentru furtul benzinei din rezervorul unei motociclete

Bogdan Presecan

Publicat

în

Persoane bănuite de comiterea unui furt au fost identificate cu operativitate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sălciua.   

Potrivit IPJ Alba, “poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Sălciua au fost sesizaţi, duminică, 27 iulie 2014, cu privire la comiterea, de către autori necunoscuţi, în noaptea de 26/27 iulie, a unei infracţiuni de furt.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că autori necunoscuţi au sustras de pe o motocicletă ce se afla parcată în curtea unei asociaţii din comuna Sălciua,  casca de protecţie, o borsetă, benzina din rezervor şi alte bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sălciua,  au reuşit identificarea, la data de 28 iulie, a persoanelor bănuite de comiterea acestui furt, în persoana lui V.L.C., de 20 de ani, V.A.N, de 18 ani şi a unui minor de 17 ani, toţi din comuna Sălciua, jud. Alba.

Bunurile sustrase de cei trei tineri au fost recuperate şi predate persoanei vătămate.

În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea