Trei tineri din Blaj, cercetați după ce au intrat în cinci case și au furat bunuri de 4.200 de lei. Doi au fost reținuți

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj i-au identificat pe 3 tineri de 17 şi 18 ani, din municipiul Blaj, ca persoane bănuite de comiterea a 5 furturi din locuinţe.

Se pare că, în perioada 10 – 19 martie a.c., cei 3 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în 5 case din municipiul Blaj şi ar fi sustras diverse produse electronice‚scule electrice şi alte bunuri, cu o valoare totală de 4.200 de lei.

Faţă de tânărul de 18 ani şi de unul dintre tinerii de 17 ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 22 martie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, în proporţie de 80 %.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 3 tineri şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...