Rămâi conectat

Curier Județean

Trei tineri din Argeș, reținuți de polițiști pe Autostrada A1. Aceștia au fost prinși în flagrant, în timp ce furau bunuri dintr-o autoutilitară parcată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei tineri din județul Argeș urmează să fie prezentați în fața procurorilor, după ce au fost prinși de polițiști, în flagrant, în timp ce sustrăgeau, dintr-o autoutilitară care se afla într-o parcare de pe Autostrada A1 din zona localității Câlnic, un rucsac în care erau mai multe bunuri personale ale conducătorului auto.

În noaptea de 12/13 august 2019, în jurul orei 01,20, Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din IPJ Alba în parcarea situată la kilometrul 297 a autostrăzii A1, pe raza localității Câlnic, au depistat, în flagrant delict, 3 tineri, de 18, 20 și 30 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, în timp ce sustrăgeau, din cabina unei autoutilitare, un rucsac.

Aceștia au profitat de faptul că șoferul, un bărbat de 40 de ani, din județul Ialomița, a lăsat autoutilitara neasigurată, câteva minute.

Polițiștii i-au reținut pe cei 3 tineri și i-au condus la sediul Poliției Municipiului Sebeș unde au fost audiați, iar ulterior, față de aceștia a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, 13 august, au fost prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, care au dispus cercetarea sub control judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt, poliţia recomandă conducătorilor auto:

• Asiguraţi-vă autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute;
• Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permisul de conducere, documentele de înmatriculare ale maşinii, bani, telefoane, GPS –uri sau orice alte bunuri de valoare;
• Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp;
• Nu vă lăsaţi nesupravegheate bunurile de valoare şi fiţi prudenţi în relaţiile ocazionale;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea