Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei tineri din Alba reținuți de polițiști, pentru că ar fi tâlhărit o familie din Șibot

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane din județul Alba bănuite de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie au fost reţinute pentru 24 de ore, iar o patra este cercetată în stare de libertate

Poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi marţi,  29.07.2014, cu privire comiterea, în noaptea de 28 spre 29 iulie 2014, a unei infracţiuni de furt, din incinta unui imobil situat în comuna Şibot, judeţul Alba.

Ca urmare a activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, stabilindu-se că acestea se numesc  F.D., de 24 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, F.V., de 25, I.G., de 20 de ani  şi A.G., de 28 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba.

În sarcina celor patru persoane poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 28/29 iulie 2014, în jurul orelor 03.30, s-au deplasat pe raza comunei Şibot, la locuinţa unei familii pe care o cunoşteau, iar din interior au sustras aparatură audio şi un monitor de calculator, exercitând şi agresiuni fizice asupra a două persoane ce se aflau în imobilul respectiv.

Ieri, 30 iulie 2014, fata de F.D., F.V şi I.G. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 233, 234 alin.1 lit.d si f, din Codul penal, fiind  depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea