Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

Trei studenţi, dintre care doi fraţi, au decedat în urma unui grav accident între Teiuş şi Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Miercuri, 27 iunie, lângă Oiejdea, Marcel Crişan şi Marius Crişan din Abrud, şi Cosmin Petaca, de 22 de ani, din comuna Bistra, au decedat după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autocisternă care transporta gaz lichefiat.

Cei trei tineri se întorceau de la facultate, din Cluj-Napoca când s-a produs nenorocirea. Toţi trei aveau vârste între 20 de ani şi 25 de ani. La volanul autoturismului, marca Volkswagen Passat, se afla, se pare, Marcel Crişan, în vârstă de 20 de ani.

În imagini apare chiar vărul celor doi fraţi din Abrud, devastat în urma evenimentului la care a fost nevoit să asiste, acesta fiind printre primii ajunşi la locul accidentului.

Mesaje emoţionante au umplut paginile de facebook a celor doi fraţi prematur plecaţi dintre noi, ce au lăsat în urmă atâtea amintiri frumoase şi multă durere.

„Aţi fost foarte buni…..dar akum nu mai contează asta….. din păcate nu mai sunteţi printre noi…..Dumnezeu să vă ierte şi să vă odihnească în pace!!!…….să ne păziţi de sus….. şi condoleanţe familiei Crişan şi familiei Petaca:((”

„Vaiiii…….ce??????????????… Nu îmi vine sa creeeddd….Mariussss şi Marcelllll…vai…. DUMNEZEU SĂ VĂ IERTE…DOAMNE NU POT SA CRED….VAIII :((:((:((:((………….NUUUUUUUUUUUUU”

foto: Marcel Crişan şi Marius Crişan, sursa: facebook

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cine au fost Sfinții Împărați Constantin și Elena, unii dintre cei mai cunoscuți sfinți ai creștinătății, sărbătoriți pe 21 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine au fost Sfinții Împărați Constantin și Elena, unii dintre cei mai cunoscuți sfinți ai creștinătății, sărbătoriți pe 21 mai Unii dintre cei mai cunoscuți sfinți ai creștinătății, Sfinții Împărați Constantin și Elena, sunt sărbătoriți în calendarul ortodox, în fiecare an, pe data de 21 mai. Deși sunt mulți cei care le poartă numele și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea