Rămâi conectat

Politică Administrație

Trei străzi din comuna Cetatea de Baltă vor fi modernizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei străzi din comuna Cetatea de Baltă, județul Alba, vor fi modernizate, urmând să fie construite trotuare și șanțuri betonare.

Un proiect de hotărâre care va fi supus la vot în ședința din 25 octombrie a Consiliului Județean Alba prevede predarea temporară în administrarea Consiliul Local al comunei Cetatea de Baltă a unor tronsoane din drumurile județene DJ 107 și DJ 142K, aflate în intravilanul localități Cetatea de Baltă, în vederea modernizării.

Potrivit proiectului, Consiliul Județean Alba își exprimă acordul cu privire la lucrările construire trotuare, șanțuri betonate pentru străzile Horea, Poștei și Cetății din comuna Cetatea de Baltă.

După recepţia finală a lucrărilor, tronsoanele din drumurile județene acestea se retransmit Consiliului Județean Alba.

”Prin Hotărârea nr. 55/04.10.2018 Consiliul Local al Comuna Cetatea de Baltă solicită preluarea temporară în administrare a tronsoanelor din drumurile județene DJ 107și DJ 142K, aflate în intravilanul localității Cetatea de Baltă, în vederea realizării unor lucrări de modernizare, respectiv amenajarea de trotuare și scurgere a apelor pluviale”, se arată în proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea