Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei spectacole de excepţie, în luna martie, la Alba Iulia. Balet, stand-up comedy şi concert rock, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spargatorul de nuciLuna martie aduce albaiulienilor o serie de spectacole variate, pentru toate gusturile. „Spărgătorul de nuci”, un spectacol de balet plin de culoare şi dinamism cu peste 40 de balerini, un concert extraordinar rock, marca Cristi Minculescu şi un show de stand-up comedy cu vedetele serialului „Las Fierbinţi”, Bobonete şi Văncică, sunt evenimentele pregătite de Casa de Cultură a Sindicatelor  pentru luna martie. Astfel, albaiulienii, de toate vârstele, vor putea alege să participe cu siguranţă la cel puţin unul dintre aceste spectacole.

Primul spectacol va avea loc în data de 2 martie, când pe scena Casei de cultură vor urca vedetele serialului Las Fierbinţi, Bobonete & Văncică, într-un show de stand-up comedy, o practică de poveşti şi relatări amuzante într-o notă umoristică şi prietenească, interzis minorilor.

Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” va prezenta publicului albaiulian, în data de 18 martie, spectacolul de balet  „Spărgătorul de nuci”, o piesă în două acte de P.I. Ceaikovski.  Regia şi coregrafia piesei sunt semnate de Gheorghi Kovtun (artist emerit al Federaţiei Ruse), scenografia îi aparţine Nataliei Kornilova iar asistenţi de coregrafie sunt Elisabeth Luc Pândichi şi Monica Cherecheş.

În 26 martie, albaiulienii vor putea lua parte la un concert rock extraordinar, semnat Cristi Minculescu. Vocea care a dat marca inconfundabilă a IRIS-ului ajunge la Alba Iulia. Alături de el, vor urca pe scenă Nuţu Olteanu (chitară), Anders Diephuis (tobe)  şi Ken Sundberg (bass).

Spectacolele lunii martie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia:

2 martie 2014, ora 19:00, Stand-up comedy, 35 lei

18 martie 2014, ora 19:00, Spărgătorul de nuci, 70 lei (42 balerini în spectacol)

26 martie 2014, ora 19:00, Concert Cristi Minculescu, 40 lei

Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 – 19.00, iar sâmbătă între orele 10.00 – 14.00.

[nggallery id=1148]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea