Trei șoferi cu alcool ”la bord”, depistați în trafic de polițiștii din Alba – ”Premiul” cel mare i-a fost acordat unui albaiulian cu 1,36 mg/l pe etilotest

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Alba au depistat 3 şoferi ce conduceau autovehicule fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto că, pe lângă faptul că există posibilitatea producerii unui accident rutier, dacă conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, riscă închisoarea de la 1 la 5 ani.

*La data de 22 mai a.c., poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Ampoiului din Alba Iulia, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*La data de 22 mai a.c., în jurul orei 20.40, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de stâng, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*La data de 22 mai a.c., poliţiştii din Teiuş au întocmit dosar penal faţă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Stremţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Se pare că, în după amiaza zilei de 22 mai a.c., bărbatul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, ar fi condus un autoturism pe strada Avram Iancu din Teiuş.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...