Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, trimise în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri de mare risc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, trimise în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri de mare risc.

Trei persoane au fost trimise în judecată de procurori DIICOT Alba Iulia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Este vorba despre doi bărbați și o femeie, din Sibiu și Cluj, care riscă ani grei de închisoare având în vedere că au comercializat droguri de mare risc.

Inculpații se numesc Ș.D, C.A. și C.T.. Primi doi inculpați sunt în arest preventiv din noiembrie 2017. Cei doi sunt acuzați că, în baza unei înțelegeri prealabile, au procurat și introdus în țară cantitatea de 1.500 grame cannabis și 37,3 grame cocaină.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, la locuințele lui Ș. M. D. și C. T. au fost identificate alte cantități de droguri de risc și droguri de mare risc, precum și bunuri folosite la porționarea si cântărirea acestora.

Cu ocazia prinderii în flagrant, asupra inculpatului Ș. D. a fost găsită și suma de 6.700 de lei destinată cumpărării drogurilor. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 15 februarie 2018.

Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea