Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, trimise în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri de mare risc

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, trimise în judecată de DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri de mare risc.

Trei persoane au fost trimise în judecată de procurori DIICOT Alba Iulia pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Este vorba despre doi bărbați și o femeie, din Sibiu și Cluj, care riscă ani grei de închisoare având în vedere că au comercializat droguri de mare risc.

Inculpații se numesc Ștefan Marian Daniel, Coța Adrian și Ciungu Teodora. Primi doi inculpați sunt în arest preventiv din noiembrie 2017. Cei doi sunt acuzați că, în baza unei înțelegeri prealabile, au procurat și introdus în țară cantitatea de 1.500 grame cannabis și 37,3 grame cocaină.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, la locuințele lui Ștefan Marian Daniel și Ciungu Teodora au fost identificate alte cantități de droguri de risc și droguri de mare risc, precum și bunuri folosite la porționarea si cântărirea acestora.

Cu ocazia prinderii în flagrant, asupra inculpatului Ștefan Marian Daniel a fost găsită și suma de 6.700 de lei destinată cumpărării drogurilor. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 15 februarie 2018.

Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...