Rămâi conectat

Actualitate

Trei persoane din Bucium, rănite grav în urma unui accident rutier petrecut la Abrud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 15 octombrie, ora 9.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Abrud au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 74 în Abrud a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că Iosif M. de 54 de ani, din localitatea Conop, județul Arad, în timp ce conducea autoturismul, la ieșirea dintr-o stație de alimentare cu combustibil, a intrat în intersecția străzii Avram Iancu cu strada Decebal din orașul Abrud, pentru a vira la stânga și nu a acordat  prioritate de trecere autoturismului condus de Aurel T. de 44 de ani din comuna Bucium, județul Alba, care, pentru a evita coliziunea a virat la dreapta, apoi a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de la rețeaua de alimentare cu energie electrică, aflat pe partea stangă a direcției de deplasare.

În urma accidentului, conducătorul auto Aurel T. și Simion C. de 52 de ani din aceeași localitate, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale grave, fiind transportați la Spitalul orășenesc Abrud, unde au rămas internați pentru îngrijiri medicale.

Și Liliana C.,  de 43 de ani, din comuna Bucium, pasageră în autoturismul condus de Aurel T.,  a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată ulterior la Spitalul Județean Alba, unde a rămas internată pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea