Trei persoane amendate de jandarmii din Blaj, în weekend, pentru că au provocat scandaluri

Trei persoane au fost sancționate weekendul acesta de către jandarmii din Alba pentru provocare de scandal în localitatea Blaj din județul Alba.

Primul incident a avut loc sâmbătă 20 aprilie a.c. pe strada Plopilor, când o persoană în vârstă de 50 de ani a provocat scandal și a adus injurii unei alte persoane, fiind sancționată cu o amendă contravențională în valoare de 200 de lei și avertisment pe baza articolului 2, punctele 1 și 24 din legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

ELIT

Al doilea incident a avut loc ieri 21 aprilie pe strada Livezii, când două persoane de 21, respectiv 22 de ani au tulburat liniștea și ordinea publică prin strigăte, larmă și adresare de cuvinte jignitoare unul către celălalt. De altfel cele două persoane au refuzat să dea informații privind identitatea lor. În urma intervenției efectivelor de jandarmi, persoanele au fost sancționate contravențional cu câte 600 de lei, la punctele 1, 25, 31 din aceeași lege.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...