Rămâi conectat

Curier Județean

TREI milioane de euro prin PNRR pentru Spitalul din Câmpeni: Ce investiții se vor face cu banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TREI milioane de euro prin PNRR pentru Spitalul din Câmpeni: Ce investiții se vor face cu banii

Spitalul Orășenesc Câmpeni a primit finanțare de 3 milioane de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Proiectul aprobat pentru finanțare a fost depus pe Unități de asistență medicală ambulatorie, Componenta 12: Sănătate.

Banii vor fi folosiți pentru dotarea cu echipamente și aparatură medicală de specialitate a ambulatoriului din cadrul spitalului.

„Aveam nevoie de acest lucru iar acest proiect ne-a dat șansa să putem achiziționa aparatură modernă și performantă pentru spital. Să nu uităm că Spitalul din Câmpeni nu deservește doar locuitorii orașului ci peste 48.000 de cetățeni din arealul Munților Apuseni.

Felicit echipa de conducere a Spitalului Câmpeni și pe toți cei care s-au implicat în realizarea acestui proiect.Atunci când lucrezi și colaborezi ca o echipă rezultatele încep să apară. Administrația publică locală sprijină Spitalul Orășenesc Câmpeni”, a transmis Cristian Pașca, primarul orașului Câmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea