Rămâi conectat

Actualitate

Trei hoţi de locuinţe din Alba Iulia, prinşi de poliţiştii de investigaţii criminale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 50 ani, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu doi minori de 16 ani şi respectiv de 15 ani, toţi cu domiciliul în Alba Iulia, au fost identificaţi vineri, 1 iunie, de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, drept autorii a două furturi săvârşite pe raza municipiului Alba Iulia cu doar o zi mai devreme.

Este vorba de spargerea unui garaj şi a unei cabane din cartierul Miceşti, de unde cei doi minori în frunte cu Nicolae V., “mentorul” lor aflat acum în arestul Poliţiei, au reuşit să fure bunuri în valoare de circa 3.400 de lei. Oamenii legii au reuşit în urma audierilor, recuperarea în totalitate a bunurilor sustrase, care au fost restituite păgubiţilor.

“Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit faptul că în noaptea de 31.05.2012 spre 01.06.2012, Nicolae V. de 50 ani, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu doi minori de 16 ani şi respectiv de 15 ani, toţi cu domiciliul în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, s-au deplasat în cartierul Miceşti şi prin escaladarea unui gard împrejmuitor al unui imobil şi efracţie au pătruns într-un garaj de unde au sustras bunuri in valoare de 2.800 lei. Ulterior, în aceeaşi noapte, suspecţii s-au deplasat la o cabană aflată în apropierea primului imobil şi prin efracţie au pătruns în cabană şi din interiorul acesteia au sustras bunuri în valoare de 600 lei”, se precizează într-un comunicat al IPJ Alba.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Faţă de învinuitul Nicolae V., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore pe bază de Ordonanţă de reţinere, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca vineri, 2 iunie, acesta să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea