Trei fermieri populari vor să câștige primăriile din Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Președintele Mișcării Populare Alba, Clement Negruț, a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, candidații de la primăriile Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu. Toți trei sunt de meserie fermieri.

MP Alba02

USR - Alegeri parlamentare 2020

Finna Ernest, în vârstă de 31 de ani, candidează la Lunca Mureșului. Acesta deține o fermă și un teren agricol.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”M-am hotărât să mă implic în viața politică mai intens pentru că este necesar. Ne privește pe toți, cei din Lunca Mureșului, în ce condiții vrem să trăim. Ideea principală este să realizez ceva în comună. Situația în care ne aflăm acum e una foarte dramatică”, a afirmat Finna.

Stanciu Cornel, în vârstă de 36 de ani, candidează la Ighiu. Acesta deține o fermă de animale și e președintele asociației crescătorilor de animale din Ighiu.

”În Ighiu tineretul nu are nici condiții, nici perspectivă de viitor. Vreau să ofer posibilități prietenilor plecați în străinătate care vin acasă deoarece pe raza comunei nu se poate face nimic. Vrem să oferim Ighiului o creștere din toate punctele de vedere. Nu sunt nici măcar treceri de pietoni, să nu mai vorbim de trotuare sau locuri de joacă”, a afirmat Stanciu.

Coman Mihai, în vârstă de 25 de ani, candidează la Berghin. Acesta a absolvit Facultatea de Drept a  Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

”Dețin o fermă de animale de familie și lucrez într-o companie de transport. Am ales să candidez la Primăria Berghin deoarece consider că e nevoie de o schimbare și, noi, tinerii să avem o șansă să ne punem în valoare. Să ajutăm la ridicarea comunei”, a spus Coman.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

letu 26 februarie 2016 at 16:41

Mai clementule acestea ca si ursales ,ca si tine ,sigur ajung primari.

pilu 26 februarie 2016 at 21:19

Ala de la Ighiu mi se pare cel mai habarnist dintre toti. Ceea ce vrei tu sa faci nu s-a realizat nici la oras. Trebuia sa dai un exemplu de primar de comuna care a facut ceva, nu fraze care nu au nici o sustinere. Ca si Milu.

curat murdar 27 februarie 2016 at 14:12

Ai dreptate cu fraza aia…”nu s-a realizat nici la oras” doar,pacat,ca tu si altii nu cunoasteti decat Alba Iulia si pe Hava,sunt orase si comune ce-s ha,ha peste Alba Iulia,apropo ai vazut cum arata comuna Ciugud…condusa de un adevarat gospodar si,surpriza,laud un primar psdist,eu care n-am votat, de cand ma stiu, stanga,nici fsn,nici psdr,nici psd,dar respect bunul administrator si gospodar,indiferent de culoarea politica!Sunt sate si comune „de vis”,oare de ce n-as crede ca Ighiul poate ajunge aranjata si frumoasa ca si Ciugudul…”omul sfinteste locul”!

pilu 28 februarie 2016 at 18:09

”Sunt sate si comune „de vis”. In afara de Ciugud poti sa mai dai un exemplu ? Nu, ca nu ai fost plecat mai mult de 15 km de acasa. In ce priveste votul, cred ca niciodata nu ai fost la vot.

curat murdar 29 februarie 2016 at 11:57

Nea pilutule,cand te juca-i cu ciucurelu-n tarana,eu vizitam lumea…nu predau ore de geografie, ti-l recomand pe Banciu,care-i doxa,dar scump ptr.unul ce cunoaste,numai,Balgradul!Ai,totusi,o solutie ieftina… da un bumb pe „guagal”,vorba lui Valmanache,o sa vezi multe,ca n-ai cu ce pricepe…nu-i bai,o sa-ti „speli ochii” ca-s multe poze!PS-Ce teapa am luat,ultima data,votand un penal de-al tau, pe „ghinion- vacante lungi”,cum stiu ca esti penalist…duhoarea!

curat 27 februarie 2016 at 19:28

Candideaza tu „………. murdar”la Ighiu ,daca esti ceea ce te consideri!

curat murdar 29 februarie 2016 at 12:06

…nu te poti nici 3,14sa de marele alb-pnl si de „cur-atii” lor postaci!

Comentariile sunt oprite