Rămâi conectat

Actualitate

TREI creșe noi vor fi construite în Alba Iulia: Unde vor fi amplasate și câți copii vor putea găzdui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TREI creșe noi vor fi construite în Alba Iulia: Unde vor fi amplasate și câți copii vor putea găzdui

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat, prin intermediul paginii sale personale de socializare, contruirea a trei creșe în orașul nsotru, pentru a întâlni necesarul de locuri pentru copii.

„O nouă creșă la Alba Iulia! În cursul zilei de ieri, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, domnul Cseke Attila a anunțat în mod oficial că Alba Iulia este printre cele 42 de orașe din România care va beneficia de Programul Național de construcții de Interes Public sau Social.

Noua creșă care va deservi 11 grupe/110 copii și va fi construită în cartierul Gheorghe Șincai din Alba Iulia, pe o suprafață de aproximativ 2.500 mp.

Includerea orașului Alba Iulia pe lista de investiții se datorează faptului că am fost printre primele primării din România care ne-am mișcat atât de repede și am întocmit documentațiile necesare, în urma unor discuții telefonice pe care le-am avut cu domnul ministru Cseke Attila, căruia îi mulțumesc pe această cale.

Finanțarea construcției creșelor este asigurată, în proporție de 100%, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Pe lângă aceasta, vom mai face încă două creșe pentru a acoperi numărul de locuri necesare în Alba Iulia. Una în cartierul Orhideelor, unde avem deja autorizația de construcție, iar alta în cartierul Partoș, prin transformarea Școlii Generale Nr.4, contractul de proiectare fiind semnat deja, încă din luna septembrie.

Rezolvăm, rând pe rând, toate problemele orașului!”, a transmis Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea