Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei bărbați din Turda, reținuți de polițiștii din Baia de Arieș, pentru înșelăciune. Au amenințat o femeie de 95 de ani să le acorde dublul sumei stabilite inițial pentru o reparație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Trei bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au indus în eroare o femeie din Poșaga la locuința căreia au montat burlane și scocuri. La finalul lucrării bărbații  i-au cerut o sumă de bani mult mai mare decât ar fi fost înțelegerea.

La data de 17 februarie 2020, polițiști din Baia de Arieș au fost sesizați, de către o femeie de 53 de ani, din comuna Poșaga, cu privire la faptul că, mama sa, în vârstă de 95 de ani, din localitatea Orăști, a fost înșelată de trei persoane necunoscute, care au efectuat lucrări de reparație la scocurile locuinței.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că vârstnica ar fi fost abordată de 3 bărbați care s-ar fi oferit să repare scocurile și burlanele casei, contra sumei de 800 de lei. Ulterior, la finalizarea lucrării, cei trei i-ar fi cerut suma de 1.600 de lei și ar fi făcut presiune să primească întreaga sumă de bani, lucru care, în final, s-a întâmplat.

Cu ajutorul indiciilor oferite de persoanele care au observat autoturismul cu care se deplasau bărbații, polițiștii au reușit să-i localizeze, pe raza comunei Sălciua.

Cei 3 bărbați, cu vârste de între 25, 26 și 28 de ani, toți din municipiul Turda, județul Cluj, au fost conduși la sediul poliției, unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea