Rămâi conectat

Curier Județean

Trei bărbaţi din Târgu Mureş, cercetaţi de poliţişti. Au furat ţigări dintr-un supermarket din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat vineri, 31 octombrie, pe 3 bărbaţi din municipiul Târgu Mureş, ca fiind persoanele bănuite de comiterea unui furt şi a unei tentative de furt din două societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 17/18 august a.c., D.Z.L., de 31 de ani, S.J., de 32 de ani şi B.A., de 38 de ani, au pătruns prin efracţie în incinta unui supermarket situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia şi au sustras ţigări în valoare de 2.500 de lei.

În aceeaşi noapte, cei 3 bărbaţi au pătruns prin efracţie într-un local de pe strada Livezii din Alba Iulia însă nu au sustras bunuri.

Poliţiştii au întocmit pe numele celor 3 mureşeni dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale precum şi pentru recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea