Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei bărbați din Arad și Mureș, cercetați de polițiștii din Alba, după ce au înșelat un vârstnic din Sebeș prin metoda „Acoperișul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Trei bărbați din Arad și Mureș, cercetați de polițiștii din Alba, după ce au înșelat un vârstnic din Sebeș prin metoda „Acoperișul”

La data de 4 iulie 2023, polițiștii din Sebeș au identificat trei persoane de 28, 50 și 39 de ani, primii din localitatea Dorobanți, județul Arad, iar ultimul din municipiul Târnăveni, județul Mureș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune care a fost sesizată poliției la data de 21 iunie 2023.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 20 iunie 2023, ar fi abordat un vârstnic din municipiul Sebeș cu care ar fi încheiat o înțelegere pentru a-i renova acoperișul casei, contra sumei de 52.500 de lei.

Cei 3 au cerut, cu titlu de avans, suma de 28.000 de lei, pe care urmau a o folosi pentru achiziționarea materialelor necesare efectuării lucrării, urmând să se întoarcă a doua zi, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor 3 bărbați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1-5 mai 2024: SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

SKEPSIS reprezintă Alba Iulia la un important și inedit festival internațional de teatru organizat în Tunisia! În perioada 1-5 mai 2024, compania de teatru Skepsis se numără printre teatrele și companiile de teatru din 24 de țări care participă la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru SAHARA, organizat în Tunisia. Evenimentul propune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea