Rămâi conectat

Actualitate

Transport ilegal de lemn depistat și confiscat de polițiștii din Alba la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scutul Pădurii – 50 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii IPJ Alba, în urma unei acţiuni ce s-a desfăşurat pe raza municipiului Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, miercuri 6 mai, polițiști ai Serviciilor Ordine Publică şi Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat pe raza municipiului Sebeş o acţiune de combatere a ilegalităţilor provenite din exploatarea şi transportul materialului lemnos.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni, pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, a fost depistat un camion, încărcat cu 50,2 metri cubi material lemnos, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din judeţul Hunedoara, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că datele menţionate în avizele de însoţire primare prezentate nu corespundeau cantitativ cu cele reale.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării conducătorului auto, în conformitate cu

art. 19 al.1din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar ca şi sancţiune contravenţională întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade Meteorologii ANM au emis marți, 18 iunie 2024, o atenționare cod portocaliu de caniculă și disconfort termic ridicat, valabilă pentru ziua de miercuri, 19 iunie, în Alba și alte zone din țară. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea