Transfer pentru Volei Alba Blaj: Argentinianca Josefina Fernandez – noua jucătoare a echipei lui Marius Macarie

 

Volei Alba Blaj are gânduri mari la primul sezon pe prima scenă a voleiului feminin românesc, formaţia din „Mica Romă” ţintind, chiar dacă nu într-un obiectiv anunţat oficial, participarea în competiţiile continentale. Aflată pe un nesperat loc 4 la finalul turului, gruparea blăjeană a anunţat că intenţionează să se întărească în pauza de iarnă, vizând numai piste externe, în discuţie fiind două achiziţii.

Conform site-ului blocaut.ro, prima mutare realizată, imediat după încheierea turului a fost înregimentarea voleibalistei argentiniene Josefina Fernandez. Sud-americanca are şi cetăţenia spaniolă, transferul fiind confirmat de jucătoare pe contul personal de Facebook, unde în dreptul clubului actual şi-a trecut „Blaj Alba Romania”.

Fernandez are 21 de ani şi 1,78 înălţime şi evoluează pe postul de secund. În cariera sa a jucat ultima dată în ţara natală, pentru Gelp (2009-2012), iar în 2009 a fost prezentă pe „Bătrânul Continent” în liga secundă din Spania, la Cecell LLeida. Componentă a echipei naţionale a Argentinei, alături de care a participat în acest an la ultima ediţie a World Grand Prix-ului, calificări pentru Jocurile Olimpice, Josefina a fost în urmă cu 5 ani căpitan al echipei naţionale de junioare.

După ce Josefina Fermandez şi-a dat acceptul de a evolua până la vară sub comanda antrenorului Marius Macarie, urmând să se prezinte la noua sa echipă la începutul anului viitor, Volei Alba Blaj are în componenţă trei „straniere”, Bojana Stojkovic (Serbia) şi Marija Sandic (Muntenegru) – ambele venite la începutul campionatului, însă se vizează o nouă achiziţie, un nume deocamdată necunoscut, o jucătoare venită tot de dincolo de Ocean.

Prin înregimentarea voleibalistei venite din Argentina, oficialii nou-promovatei au intenţionat să acopere postul de „secund”, unde în prima parte a sezonului alternativele s-au numit Bojana Stojkovic şi Adriana Dudnic, întrucât Alexandra Ciontoş suferit în timpul campionatului o indisponibilitate de durată.

Dan HENEGAR

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

radu 27 decembrie 2012 at 14:18

care sunt costurile totale? pe ce bani?

gogu 27 decembrie 2012 at 15:07

Bravo JIJI.Inca un pic de praf in ochii la fraieri

djnru 27 decembrie 2012 at 16:32

Radu..pe banii matii!! multumit de raspuns?

radu 28 decembrie 2012 at 8:47

adica vrei sa spui ca si pe ai matii! deci bani publici… din nou pentru „achizitii” ciudate, pedeliste. se va vedea in curand…

adellante 28 decembrie 2012 at 21:51

radu esti chiar penibil….si cand te gandesti ce fericita putea fi lumea daca din cand in cand femeile foloseau anticonceptionale…italienii au o vorba ” mama prostilor e tot timpul gravida”…dupa tine mai bine il transferau pe Dan Diaconescu

radu 30 decembrie 2012 at 20:29

adellante, ne dai tuturor o veste proasta : iar ii gravida mata!

unul de pe aici 29 decembrie 2012 at 15:44

adellante nici nu stii ce dreptate ai!daca aducem pe banii nostrii jucatoare din argentina in momentul cand toti plang dupa bani santem smecheri nu?

radu 30 decembrie 2012 at 20:35

…dupa mine, mai bine fac sport de performanta cei de la Blaj si nu cumparaturi…orice prost stie sa faca asta, adica cumparaturi! chiar si tu adellante!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...