Transalpina – cea mai bună șosea de teste auto din Europa

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Transalpina este cea mai bună șosea de teste auto din Europa!

Renault a reușit să ne mai aducă un beneficiu, în afară de vânzările record de mașini Dacia. Astfel, firma franceză a ales ca pistă de încercări a mașinilor la înălțime, Transalpina! Având în vedere că Transalpina este cea mai înaltă șosea din România, iar traficul nu este chiar așa de mare, prin urmare calitatea drumului este foarte bună.

Până nu de mult toate firmele din Europa își testau mașinile pe o șosea de la granița dintre Portugalia și Spania, dar se pare că Transalpina e mai potrivită pentru astfel de teste la mare înălțime – cota maximă în România este de 2.145 de metri! Iată că deja din 2016 DN 67C este folosit de cei de la Dacia – Renault pentru testele mașinilor la înălțime. Evident că traficul nu este afectat, iar iarna drumul este închis, ceea ce face ca testele pentru anotimpul rece să nu se facă aici.

USR - Alegeri parlamentare 2020
Turismul începe să se dezvolte pe Transalpina, dacă am avea și o autostradă care să lege vestul și nordul țării de sud și est, cu siguranță că lucrurile ar sta și mai bine. De la Târgu Jiu până la Sebeș în județul Alba avem 148 de kilometri de parcurs pe Transalpina, un traseu de o rară frumusețe, pe care fiecare ar trebui să-l parcurgă cel puțin o dată în viață!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 29 septembrie 2017 at 0:14

Da.RENAULT.Si am citit un articol mai sus,cu topul masinilor s.h.,etc.in care faceti loby unor gunoaie nemtesti.Macar din poltete,nu ar fi trebuit publicat acel top,cu acele marci ale samsarilor nemti.Sa le fie rusine.Cum modifica samsarii km.unei masini asa au fentat si ei cu acele softuri mincinoase.RUSINE VW@COMP.

Comentariile sunt oprite