Rămâi conectat

Ştirea zilei

Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba, validat în funcția de prefect al Capitalei, după demiterea lui Gheorghe Cojanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Hotărârea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicată joi seara în Monitorul Oficial.

„Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată în hotărârea de guvern.

De aemenea, Gheorghe Cojanu a fost revocat, prin hotărâre de Guvern, din funcţia de prefect al Capitalei. Ulterior, acesta a fost numit în funcția de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Premierul Ludovic Orban a anunțat joi că îl va schimba pe actualul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, după declarațiile controversate privind rata de infectare din București, iar unul dintre posibilii înlocuitori este Traian Berbeceanu.

Berbeceanu este „un om corect, integru hotărât” și a demonstrat în actvitatea sa că își duce la îndeplinire obiectivele, a spus Orban.

Orban a explicat de ce nu l-a demis imediat pe Cojanu.

„Încă de luni m-ați întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunț decizia mea de a schimba prefectul înaintea unei ședințe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, a CMSU, și în condițiile în care trebuiau implementate deciziile din legislație. Astăzi pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Joi, la ședința de Guvern vom opera această modificare”, a spus el.

Sursa. digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul „bordelului cu minore” de la Abrud: 8 ani de închisoare pentru proxenetul care „administra” stabilimentul unde se prostituau 11 femei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dosarul „bordelului cu minore” de la Abrud: 8 ani de închisoare pentru proxenetul care „administra” stabilimentul unde se prostituau 11 femei Tribunalul Alba a pronunțat marți, 16 aprilie 2024, prima hotărâre în dosarul de proxenetism, pornografie infantilă și act sexual cu un minor în care sunt judecate șase persoane din Abrud și localități din apropierea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea