Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Băsescu va conducere delegația PMP, din care face parte și Clement Negruț, la Congresul PPE de la Madrid

Ziarul Unirea

Publicat

în

În zilele de 21-22 octombrie la Madrid va avea loc Congresul PPE la care va lua parte și o delegație din partea Partidului Mișcarea Populară.

Basescu si Negrut03Delegația, din care face parte și deputatul de Alba Clement Negruț, va fi condusă de către Traian Băsescu. Din delegație vor mai face parte președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, eurodeputatul Siegfried Mureșan și Cristian Diaconescu, Președintele Fundației Mișcarea Populară.

Trebuie precizat faptul că Partidul Mișcarea Populară s-a validat până acum prin două întreceri electorale și s-a remarcat ca fiind cel mai fidel principiilor Dreptei Europene.

Citește și Teodor Atanasiu și Adrian Teban vor participa la Congresul PPE de la Madrid în 21-22 octombrie

Vedem drept urmare că la numai doi ani de la înființare PMP primește drept recunoaștere din partea PPE invitația de a participa la această importantă întâlnire a Dreptei Europene. (V.N.)

Președinte PMP Alba
Deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea