Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Băsescu refuză să comenteze decizia de respingere a proiectului Roşia Montană

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Victor Ponta a anunţat luni că nu mai susţine constituirea unei comisii speciale pe subiectul Roşia Montană pentru că liderii PNL şi PDL, Crin Antonescu şi Vasile Blaga s-au pronunţat împotriva proiectului. Atâta timp cât liderii politici de la două dintre cele mai mari grupuri din Parlament, sunt contra proiectului Ponta a apreciat că acesta oricum ar fi fost respins de Senat. Preşedintele Traian Băsescu a susţinut o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni în care a vorbit despre poziţia României vizavi de Siria şi a evitat să comenteze proiectul Roşia deşi a fost întrebat de jurnalişti.

Doamnă nu eu am 70%! deci aţi observat vreo majoritate a preşedintelui de 70% în Parlament”, a evitat preşedintele să comenteze respingerea proiectului Roşia Montană. Acesta a susţinut că există o majoritate în Parlament care trebuie să se descurce.

Amintim că Traian Băsescu a declarat acum o săptămână că nu declanşează referendum naţional privind Roşia Montană, considerând că o dezbatere parlamentară ar fi utilă, şi a precizat că va fi „neutru” în legătură cu acest subiect pentru ca, la nevoie, să poată fi un mediator credibil.

După ce Traian Băsescu şi-a terminat conferinţa de la Cotroceni, preşedintele PNL, Crin Antonescu a convocat o şedinţă de urgenţă a PNL, la ora 18.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea