Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Decizia Curții de Apel București nu este definitivă și poate fi atacată

Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Decizia Curții de Apel București nu este definitivă și poate fi atacată

Vineri, Curtea de Apel București a admis acțiunea Consiliului Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

Traian Băsescu, acum europarlamentar, poate face recurs în 15 zile de la comunicare.

ELIT

Anunțul oficial al Curții de Apel București: ”Admite acţiunea. Constată calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa pârâtului Băsescu Traian. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la C.A.B.-S a-VIII-a C.A.F. Pronunţarea se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 20.09.2019, conform art. 396 alin. 2 din Codul de procedură civilă”.

Reamintim că CNSAS a dat verdict de colaborare cu Securitatea în cazul fostului președinte după ce la dosarul său au apărut noi probe, potrivit cărora Băsescu și-a turnat colegii de facultate, semnând note cu numele conspirativ ”Petrov”. Potrivit CNSAS, Băsescu dădea informații la Securitate despre comportamentul, atitudinea și poziția colegilor săi față de regimul comunist.

Sursa: g4media.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Hahaitul 20 septembrie 2019 at 18:50

Doar un prost ar crede ca un om ca asta ar fi putut avansa in comunism fara a fi pupindosist.Are gura mare acum, pt ca atunci ciocu mic ajungea capitan de ,,vanta,, de baie.

ciclop 20 septembrie 2019 at 19:55

basescule, erai prostanac din tinerete , in general oamenii se prostesc spre batranete, vrei sa ‘ne duci cu presul!!! vorba cantecului : ” asa cum ai fost asa esti si azi ” = ticalos ai fost ticalos esti si azi’ si asa vei ramane pana la adanci batranete. SA ITI FIE RUSINE !!! TICALOS ORDINAR !!!! . MARS DIN VIATA PUBLICA !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...