Rămâi conectat

Actualitate

Tragedie în comuna Săsciori. Un bărbat de 37 de ani din Laz a fost găsit decedat. Cauza probabilă, incendiu în locuință

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politia_nu_treceti_48959400_470759001Un bărbat de aproximativ 37 de ani a fost găsit decedat, duminică, în jurul orei 14.00, în localitatea Laz din comuna Săsciori. Polițiștii suspectează că este vorba despre un incendiu în locuință.

La fața locului s-au deplasat, pentru a efectua cercetări, echipaje de poliție și pompieri.

”Garda Sebeș intervine, în cooperare cu IPJ Alba, pentru cercetare cauză incendiu izbucnit ieri (n.a. / sâmbătă)  la o casă în localitatea Laz. Un bărbat a fost găsit decedat”, transmite ISU Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, bărbatul, care locuia singur într-o încăpere, a fost găsit decedat duminică la prânz, de sora sa, prezentând mai multe arsuri. ”El locuia singur într-o încăpere, iar familia era în altă casă, peste curte. La ora aceasta polițiștii fac cercetări”, a declarat ofițerul de serviciu al IPJ Aba.

Potrivit ISU Alba, incendiul a avut loc doar în camera unde locuia bărbatul. ”Sâmbătă a decedat, iar astăzi a fost găsit. Incendiul nu a fost anunțat prin 112. Acum se fac cercetări și nu știm, deocamdată, cauzele izbucnirii acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu.

UPDATE ISU Alba: Garda de intervenție Sebeș, în cooperare cu un echipaj de la Inspectoratul de Poliție Județean Alba, au fost solicitați să intervină duminică, în loc. Laz, com. Săsciori, pentru a cerceta cauza probabilă a unui incendiu, care s-a produs și s-a dezvoltat în noaptea de 07 spre 08 ianuarie 2017.

În urma acestui incendiu, o persoană și-a pierdut viața, proprietarul casei V.G. de 37 de ani. Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de intervenție. În urma cercetării, s-a stabilit ca și cauză probabilă de incendiu fumatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea