Rămâi conectat

Ştirea zilei

TRAGEDIE în Alba: Tânăra care a căzut în râul Ampoi a DECEDAT, pe secția ATI. Era internată în stare gravă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TRAGEDIE în Alba: Tânăra care a căzut în râul Ampoi a DECEDAT, pe secția ATI. Era internată în stare gravă

Femeia de 30 de ani din Alba Iulia care a căzut în râul Ampoi la începutul lunii ianuarie 2023 a decedat vineri seara, la ora 22.56, la Spitalul Județean de Urgență Alba.

Tânără era internată pe secția ATI, în stare gravă, fiind ventilată mecanic de aparate. Vineri seara, după ora 22.00, femeia a pierdut lupta cu viața și a decedat.

Reamintim că incidentul s-a produs marți, 3 ianuarie 2023, iar tânăra ar fi căzut în râul Ampoi, în zona podului, municipiul Alba Iulia. Aceasta a fost preluată la vremea respectivă de către un echipaj SAJ și transportată la spital în stare de inconștiență, hipotermică cu activitate cardiacă și traumatism cranio-cerebral(TCC).

Tânăra a fost internată pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia cu pneumonie de aspirați. De asemenea, potrivit reprezentanților SJU Alba, se pare că femeia ar fi suferit și de depresie postnatală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea