Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tragedia se confirmă! Cadavrul fetiței dispărute în apele Mureșului la Războieni a fost găsit în zona Cistei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

inecatCadavrul fetiței din Ocna-Mureș care a dispărut joi alături de verișorul ei de aceași vârstă în apele Râului Mureș a fost găsit duminică în zona localității Cistei. În ziua fatidică cei doi copii de 10  ani se aflau împreună cu mama unuia dintre ei la scăldat pe raza localităților Războieni – Cetate. La un moment dat, femeia i-a pierdut din priviri pe minori și a sunat imediat la 112 pentru ajutor.

Trupul neînsuflețit al minorei M.D., în vârstă de 10 ani,  a fost observat plutind pe apă, pe raza localităţii Cistei, de oameni care se aflau în zonă. Aceștia au  au apelat imediat numărul de urgență 112.

Cadavrul a fost depus la morga din oraşul Ocna – Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei exacte a decesului

Echipele de intervenţie continuă căutările pentru găsirea băiatului înghițit de ape.

Vă reamintim că în data de 11 iulie, Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că doi minori din Ocna Mureş au intrat în apele râului Mureş, în zona localităţii Războieni şi au dispărut sub apă.

La faţa locului s-au constituit, de urgenţă, echipe de cercetare formate din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, până în momentul de faţă minorii nefiind găsiţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea