Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tragedia de la Penitenciarul Aiud: Care este cauza morții polițistului de 31 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragedia de la Penitenciarul Aiud: Care este cauza morții polițistului de 31 de ani

A fost identificată cauza decesului polițistului care a căzut în mod tragic, la vârsta de doar 31 de ani, pe trotuar, imediat după ce a terminat tura.

Agentul de poliție de la structura de intervenție de la Penitenciarul Aiud, de 31 de ani, nu prezenta nicio afecțiune cronică sau altă boală notată în documentele medicale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Rezultatele necropsiei desfășurate în data de 9 ianuarie au confirmat diagnosticul de infarct miocardic ca fiind cauza decesului. Alex Dreghici, agent operativ la SASS (Serviciul de Acțiuni Speciale și Supraveghere), s-a simțit rău imediat după încheierea serviciului, colapsând pe trotuarul din fața Penitenciarului.

Transportat la spital, a intrat în stop cardiorespirator și manevrele de resuscitare nu au avut succes. Dreghici lucra de zece ani la Penitenciarul Aiud.

Colegii săi de la Poliția Aiud au deschis un dosar penal „in rem” pentru ucidere din culpă, în scopul clarificării circumstanțelor decesului. În prezent, nu există suspiciuni cu privire la alte cauze ale tragicei pierderi.

Citește și: Alocarea bugetară pe 2024 îi nemulțumeste pe medicii de familie: Aceștia avertizează cu consecințe grave

Un mesaj emoționant de rămas bun a fost transmis pe o rețea de socializare de un coleg din Penitenciarul Aiud, care a subliniat contribuția valoroasă a lui Dreghici la echipă și la misiunile lor. Sindicatul de la Penitenciarul Aiud a transmis, de asemenea, condoleanțe pentru trecerea la cele veșnice a colegului lor, descris ca fiind un om de mare caracter și valoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea