Rămâi conectat

Ştirea zilei

Totul despre stadiul lucrărilor la centura Sebeșului, tronsonul Vințișoara –Cunța din Autostrada Orăștie – Sibiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Interesul locuitorilor din județul Alba, în special al celor din Sebeș și Alba Iulia, pentru finalizarea lucrărilor la tronsonul Vințișoara –Cunța din Autostrada Orăștie – Sibiu, respectiv a centurii de ocolire municipiului Sebeș, este imens.

Astăzi 2 jurnaliști ai ziarului “Unirea” au realizat cu acceptul CNADNR o vizită pe șantierul lotului 2 al Autostrăzii Orăștie – Sibiu la care lucrează compania STRACO. Însoțiți de un inginer, am parcurs, filmat și fotografiat integral tronsonul de 19 km dintre Vințișoara și Cunța.

Inițial, directorii societății ne-au pus la dispoziție toate informațiile solicitate cu privire la motivele întârzierilor repetate, a stadiului actual al lucrărilor, precum și date tehnice referitoare la acest tronson de autostradă care, odată ce va fi terminat,  îi  va “elibera” pe locuitorii Sebeșului și pe alți zeci de mii de șoferi de calvarul traficului rutier din această zonă.

Toate aceste informații le puteți citi în ediția tipărită a ziarului „Unirea” de mâine, 6 noiembrie, disponibil la toate chioșcurile de presă din județ!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Începe Campionatului Național de Super Rally, la Alba Iulia: Zeci de mașini puternice, adrenalină și pasiunea pentru motorsport, pe străzile din oraș. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe Campionatului Național de Super Rally, la Alba Iulia: Zeci de mașini puternice, adrenalină și pasiunea pentru motorsport, pe străzile din oraș. PROGRAMUL Alba Iulia găzduiește sâmbătă, 15 iunie, prima etapă a Campionatului Național de Super Rally, un eveniment auto spectaculos desfășurat pe un circuit stradal unic. Promotorul competiției, celebrul pilot Mihai Leu, aduce din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea