Rămâi conectat

Ştirea zilei

Totul despre stadiul lucrărilor la centura Sebeșului, tronsonul Vințișoara –Cunța din Autostrada Orăștie – Sibiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Interesul locuitorilor din județul Alba, în special al celor din Sebeș și Alba Iulia, pentru finalizarea lucrărilor la tronsonul Vințișoara –Cunța din Autostrada Orăștie – Sibiu, respectiv a centurii de ocolire municipiului Sebeș, este imens.

Astăzi 2 jurnaliști ai ziarului “Unirea” au realizat cu acceptul CNADNR o vizită pe șantierul lotului 2 al Autostrăzii Orăștie – Sibiu la care lucrează compania STRACO. Însoțiți de un inginer, am parcurs, filmat și fotografiat integral tronsonul de 19 km dintre Vințișoara și Cunța.

Inițial, directorii societății ne-au pus la dispoziție toate informațiile solicitate cu privire la motivele întârzierilor repetate, a stadiului actual al lucrărilor, precum și date tehnice referitoare la acest tronson de autostradă care, odată ce va fi terminat,  îi  va “elibera” pe locuitorii Sebeșului și pe alți zeci de mii de șoferi de calvarul traficului rutier din această zonă.

Toate aceste informații le puteți citi în ediția tipărită a ziarului „Unirea” de mâine, 6 noiembrie, disponibil la toate chioșcurile de presă din județ!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea