Rămâi conectat

Actualitate

Top domenii cu oferte de muncă part time: Ce salarii oferă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Top domenii cu oferte de muncă part time: Ce salarii oferă

Fie că te întorci la muncă după o perioadă de pauză, vrei să faci primii pași în carieră, vrei un venit suplimentar sau să limitezi stresul pe care un job full time îl presupune, faptul că ai mai mult timp să te ocupi și de familie, sănătate, școală sau hobby-uri aduce o mare satisfacție.

Nu e de mirare că lunar, mii de candidați selectează filtrul “part time” pe BestJobs când fac căutări după tipul de program preferat, acesta fiind în top 10 opțiuni de căutare de către utilizatori.

De obicei, un job part-time presupune 30 de ore de muncă sau mai puțin în fiecare săptămână, asta înseamnă 6 – 4 ore zilnic. Angajatorii oferă diferite opțiuni de program pentru joburile active, în funcție de tipul de activitate, iar joburi sunt în toate industriile.
În ce domenii poți să te angajezi part time

Retail

Domeniul vânzărilor este pe prima poziție când vine vorba de volumul ofertelor de muncă, însumând 15,7% din joburile active pe BestJobs. Cu un număr mare de oportunități și multe opțiuni cu program part time, îl face și domeniul cel mai dorit de către candidați. Poți opta pentru un job de Lucrător comercial sau de Casier, Consilier vânzări în magazin sau Agent de vânzări pe teren. Ofertele salariale pentru astfel de poziții încep de la 400 de euro și pot ajunge la 800 de euro, în cazul ofertelor care oferă bonus de performanță.

Logistică

Ofertele de muncă în logistică au crescut, industria fiind pe un trend ascendent de câțiva ani, pandemia accelerând cererea de specialiști în domeniu. Oportunități cu jumătate de normă sunt pentru Agenți și operatori depozit, Specialiști operațiuni sau Asistenți logistică și achiziții. Salariile diferă în funcție de program (6 sau 4 ore) și cerințele jobului.

Suport clienți

Joburile în call-center care țin de customer support / asistență clienți pot fi clasificate în inbound și outbound. La un job de agent call-center inbound, vei fi contactat din partea clienților care caută asistență, așa că trebuie să fii pregătit pentru orice și să-ți păstrezi răbdarea chiar și în cele mai tensionate situații. Joburile outbound, în schimb, sunt ceva mai puțin solicitante. Aici, treaba ta este să contactezi clientul după ce acesta a achiziționat un produs sau a utilizat orice alt serviciu oferit de compania pentru care lucrezi, și să-i ceri o opinie sinceră. Sunt multe opțiuni part time pentru astfel de joburi, de cele mai multe ori activitatea fiind pe ture. Oferta salarială pornește de la 400 de euro/lunar.

Curierat

Un job de curier sau livrator oferă, pe lângă posibilitatea de a lucra cu jumătate de normă, flexibilitate angajatului de a-și planifica activitatea zilnică. În cazul în care ai deja un job full și o activitate pentru suplimentarea venitului, poate să fie o opțiune foarte bună. Iar dacă ai abilități de organizare și planificare, câștigurile sunt satisfăcătoare.

Administrativ/Secretariat

Pe BestJobs sunt multe poziții de suport cu program part time. Joburi cu activitate administrativă, ce presupun ca angajatul să dețină bune abilități de organizare, comunicare și cunoștințe operare PC. Companiile caută Asistenți manageri, Ofițeri arhivare, Asistenți Back-office, Recepționieri. Ofertele salariale sunt între 300 și 500 de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!” Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”. La protestul din fața Guvernului, polițiștii locali veniți din toată țara au cerut sporuri pentru condiții speciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea