Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

TOP constructori pe șantierele autostrăzilor, în octombrie 2019. Ce progrese s-au făcut pe autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TOP constructori pe șantierele autostrăzilor, în octombrie 2019. Ce progrese s-au făcut pe autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2

Și în octombrie, Firmele româneşti au dominat topul constructorilor de autostrăzi. Orădenii de la Trameco, Alpenside şi Umbrărescu au raportat luna trecută cele mai mari progrese pe şantiere.

În topul constructorilor de autostrăzi din România, orădenii de la Trameco se situează şi în octombrie pe primul loc. Astfel, ei au ajuns luna trecută la un grad de execuţie de 56,82%, pe lotul Biharia – Borş din Autostrada Transilvania, după un progres de 16,64 puncte procentuale faţă de septembrie.

Un avans de 8,3 puncte procentuale s-a înregistrat și pe lotul Râşnov – Cristian. Astfel, în octombrie, constructorul român Alpenside a ajuns pe această porţiune din Autostrada Comarnic – Braşov la un grad de execuţie de peste 10%.

Un progres de 7 puncte procentuale pe Centura Bacău, care cuprinde primii kilometri de autostradă din Moldova a raportat la rândul său și Dorinel Umbrărescu.

Italienii de la Astaldi urmează în clasament cu un avans de 2,8 puncte procentuale pe tronsonul lor din Autostrada Transilvania, ajungând luna trecută la un grad de execuţie de 82,50% pe lotul Iernut – Cheţani.

Şi italienii de la Pizzarotti au ajuns la un stadiu al lucrărilor de 80,50%, raportând un progres de 2,6 puncte procentuale pe lotul 1 din Autostrada Sebeş – Turda.

În ceea ce îi privește pe grecii de la Aktor, avansul lor este de 1,82 puncte procentuale pe lotul 2 din Autostrada Sebeş – Turda, până la un grad de execuţie de 60,02%.

Progrese de sub un punct procentual au fost raportate şi pe lotul Cheţani – Câmpia Turzii din Autostrada Transilvania, construit de firma românească Straco, şi la mega-podul de la Brăila, făcut de italienii de la Astaldi.

Primele trei locuri în clasamentul constructorilor de autostrăzi au mai fost ocupate de firme româneşti şi în luna iunie.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea