Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

TOP 5 cele mai BUNE licee din județul Alba, după rata de promovare la Bacalaureat 2023: Unde se găsesc cei mai silitori elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

TOP 5 cele mai BUNE licee din județul Alba, după rata de promovare la Bacalaureat 2023: Unde se găsesc cei mai silitori elevi

Topul celor mai bune licee din Alba, după rata de promovare la examenul de Bacalaureat din acest an, este unul ocupat de unități aflate în mod „tradițional” în vârful clasamentelor din anii recenți.

TOPUL LICEELOR DIN ALBA, DUPĂ RATA DE PROMOVARE LA BACALAUREAT 2023

1.Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia – 100.00%:

Cu o rată de promovare perfectă la Bacalaureat, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia se clasează în fruntea topului. Prestigiul acestei instituții de învățământ se datorează unui program educațional riguros și unei echipe de profesori dedicată. Acest liceu militar oferă o educație de înaltă calitate, punând accent pe disciplină, responsabilitate și pregătire academică completă.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024
2.Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia – 99.53%:

Plasându-se pe un meritat loc doi în topul liceelor din județul Alba, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia se evidențiază prin rata impresionantă de promovare la Bacalaureat. Această instituție oferă o educație holistică, cu accent pe dezvoltarea personală și pregătirea academică excelentă. Profesorii calificați și infrastructura modernă contribuie la succesul absolvenților acestui colegiu național.

3.Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș – 99.46%:

Pe locul trei în topul liceelor din județul Alba se situează Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, cu o rată de promovare remarcabilă la Bacalaureat. Această instituție pune accent pe excelența academică, dezvoltarea abilităților de gândire critică și pregătirea elevilor pentru succesul în viață. Echipa de profesori dedicată și resursele moderne sprijină performanțele academice remarcabile ale elevilor.

4.Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia – 98.67%:

Obținând o rata înaltă de promovare la Bacalaureat, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia se distinge prin pregătirea elevilor în domeniul teologiei și spiritualității. Această instituție oferă nu doar o educație academică solidă, ci și o dezvoltare a valorilor religioase și morale. Absolvenții acestui seminar teologic sunt pregătiți nu doar pentru examene, ci și pentru a-și pune în practică cunoștințele în viața de zi cu zi.

5.Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud – 94.38%:

Cu o rată de promovare impresionantă, Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud oferă elevilor săi o pregătire academică de înaltă calitate. Instituția se concentrează pe dezvoltarea abilităților de învățare și gândire critică, pregătind astfel studenții pentru a face față cu succes examenului de Bacalaureat și provocărilor viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în Aiud, la un atelier de tâmplărie. Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea