Rămâi conectat

Curier Județean

Tombola Iepurașului, la Școala ”Avram Iancu” din Alba Iulia. Elevii și dascălii au strâns fonduri pentru ajutorarea a 10 familii nevoiașe din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul programului Școala Altfel „Să ştii mai multe, să fii mai bun!, elevii din clasele I-IV, de la Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia, alături de dascălii lor, au participat la o acţiune de strângere de fonduri pentru ajutorarea unor familii cu posibilităţi materiale reduse.

Tombola iepuras01Campania a fost inițiată de prof. pentru înv. primar Ileana Chivoiu, iar parteneri în proiect au fost şi părinţii elevilor care s-au implicat în realizarea acestei acţiuni caritabile.

Timp de o săptămână, copiii au donat jucării, cărţi şi jocuri educative, care au făcut obiectul unei tombole organizate în curtea şcolii. Fondurile obținute în cadrul acestei tombole, în valoare de 1500 de lei, vor fi folosite în scop caritabil, beneficiarii  fiind 10 familii nevoiașe din Alba Iulia.

Prin acest gest, elevii Şcolii „Avram Iancu” au devenit mesagerii Iepurașului, aducând un strop de bucurie și de lumină în sufletele unor oameni  cu prilejul Sărbătorilor de Paște.

Scopul acestei acțiuni caritabile a fost sensibilizarea elevilor, precum și formarea unor atitudini morale dezirabile, cadrele didactice reușind astfel să stimuleze altruismul, generozitatea, compasiunea elevilor față de semenii lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea