Rămâi conectat

Ştirea zilei

Titularizarea în învăţământ va avea loc la nivel naţional

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin Ordinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului nr. 5615/11.11.2010, au fost aprobate metodologia şi calendarul mişcării personalului didactic din învăţământul preuniversitar pentru anul şcolar 2011 – 2012, care nu prevede însă schimbări majore comparativ cu documentele similare valabile pentru acest an şcolar. Astfel, pentru ocuparea posturilor didactice vacante, Ministerul Educaţiei va organiza concurs de titularizare în data de 13 iulie 2011, înscrierile fiind programate pentru perioada 14 – 24 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în 18 iulie, după soluţionarea contestaţiilor. În continuare, se vor putea titulariza, în ordinea descrescătoare a mediilor, în limita posturilor existente, candidaţii care vor fi obţinut cel puţin nota 7.00 la concurs, ca şi până acum având prioritate cei care solicită posturi în judeţ, iar apoi cei care vor catedre în alte judeţe. Dascălii care nu se titularizează, chiar dacă obţin note peste 7.00, precum şi cei cu note cuprinse între 5.00 şi 6.99 pot ocupa un post în învăţământ pe perioadă determinată, de cel mult un an şcolar, cum s-a întâmplat şi în anii anteriori. Ordinul amintit şi cele două documente, care prevăd şi condiţiile de ocupare prin detaşare, suplinire, etc. a posturilor netitularizabile din învăţământ, pot fi consultate accesând site-ul oficial al Ministerului Educaţiei, www.edu.ro. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea