Rămâi conectat

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2021: SUBIECTELE și BAREMELE, pe discipline, la proba scrisă, publicate de Ministerul Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TITULARIZARE 2021: SUBIECTELE și BAREMELE, pe discipline, la proba scrisă, publicate de Ministerul Educației

Titularizarea 2021 sau proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor didactice de anul acesta, a avut loc miercuri, pe 21 iulie 2021, conform calendarului stabilit de Ministerul Educației.

SUBIECTE și BAREME TITULARIZARE 2021 – publicate de Ministerul Educației, pe discipline:

Limba și Literatura Română

SUBIECTE
BAREM

Matematică

SUBIECTE
BAREM

Istorie

SUBIECTE
BAREM

Biologie

SUBIECTE
BAREM

Chimie

SUBIECTE
BAREM

Fizică

SUBIECTE
BAREM

Geografie

SUBIECTE
BAREM

Titularizarea reprezintă acel concurs național de ocupare a posturilor didactice și de angajare în învățământ. Calendarul Titularizare 2021 și metodologia pentru cadrele didactice, dar și posturile vacante au fost publicate în Monitorul Oficial și aprobate prin Ordinul 5.991/2020.

În cadrul concursului de angajare în învățământ, candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Astfel, primele rezultate vor fi afișate până pe 27 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 3 august 2021, conform calendarului în lucru la Ministerul Educației.

Modelele de subiecte pentru concursul de Titularizare 2021 au fost publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Astfel, subiectele sunt formulate potrivit noilor programe, la următorele materii: Limba și Literatura Română, Matematică, Istorie, Biologie, Chimie, Fizică și Georgrafie. Pentru a vedea care sunt modelele de subiecte propuse pentru anul acesta, pentru examenul de Titularizare 2021, puteți accesa pagina oficială Edu.ro: subiecte.edu.ro/2021/titularizare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea