Rămâi conectat

Societate

Tinerii piloţi ai Cugirului, pe podiumul Campionatului Naţional de Karting de la Reşita

Ziarul Unirea

Publicat

în

 La Reşita s-au desfăşurat recent, întrecerile din cadrul celei de-a V-a ediţii a Campionaqtului Naţional de Carting, competiţie la care au luat parte spotrivi din 16 cele mai puternice cluburi ale copiilor şi elevilor din Satu Mare, Oradea, Dolj, Brăila, Deva,  Baia Mare, Cluj Napoca ş.a .

Campionatul s-a dovedit extrem de disputat, piloţii secţiei de karting din cadrul  Clubului copiilor şi elevilor din Cugir reuşind să urce pe podium, clasându-se pe locul III, locul I fiind ocupat de echipa gazdelor, a  Palatului Copiilor din Reşita, iar locul II de cea a Clubului copiilor şi elevilor din Turda .
La individual, piloţii cugireni pregătiţi de antrenorul Iulius Uriesu au obţinut următoarele rezultate: Categoria Puffo: Gorgy Robert -Loc III; Categ Mini: Gorgy Robert -Loc I; Categ. Mini:Sâmedru Mihai -loc III;  Categ  Mobra: Juniori  -Barbu Alexandru -loc III; Seniori -Blaguta Bogdan -loc I; Open -Blaguta Bogdan -loc III.

Odată cu această ediţie s-a încheiat şi campionatul naţional de karting, Cugirul înregistrând la bilanţ un palmares de care se bucură şi anume: doi vicecampioni naţionali prin Sâmedru Mihai -categ Mini şi Blaguta Bogdan -categ Mobra. Antrenorul secţiei de karting, Iulius Uriesu doreşte să aducă mulţumiri pentru sprijin,Palatului Copiilor din Alba Iulia, precum şi d-lor Sâmedru Ştefan şi Gorgy Csaba, pentru asigurarea transportului la competiţii.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea